Parempaa näkyvyyttä ja lisätuottoja yrityksellesi
Älykästä informaatiotekniikkaa vuodesta 1980

Muuta jännittävää ja hyödyllistä - viisarikelloja, lämpömittareita, tekstinäyttöjä, numeronäyttöjä sekä sovelluksia - kerro tarpeesi!

RWM-Systems tekee tuotteen minkä haluat. Niinkin selkeä asia, kuin julkisivun viisarikello, jota on yleisesti vaikea hankkia – meiltä sen saat toiveidesi mukaan valmistettuna.

Toimitamme esimerkiksi

  • viisari- ja julkisivukelloja, kellojärjestelmiä sekä pääkelloja edellisten ohjaamisen, myös satelliittiohjattuja
  • matriisi- eli tekstinäyttötauluja
  • numeronäyttötauluja ja laskureita kaikkiin tarpeisiin
  • valomainosten pyöritysmoottoreita ja muita mekanisoituja rakenteita
  • myös yksilölliset ja ainutlaatuiset toiveet
  • asennus-, huolto- ja modernisointipalvelut edellisille.

Viisarikellot

Olemme toteuttaneet sadoittain viisarikello-ratkaisuja. Tässä esimerkki kauppakeskuksen viisarikellosta:

Viisarikellot ulos ja sisälle

Viisarikellot soveltuvat niin ulos kuin sisällekin. Toimitamme myös avoimin viisarein toteutettuja koteloimattomia julkisivukelloja. Viisarikellomme ovat sähköisiä, ja ne tarvitsevat aina polarisoidut minuuttipulssit – sellaiset saadaan talotekniikasta/pääkellosta.

Tarvittaessa voimme toimittaa myös pääkelloratkaisun. Automatiikka hoitaa kesä- ja talviajat sekä sähkökatkon jälkeisen automaattisen ajastuksen.

Pääkelloon voidaan liittää GPS, jolloin aika saadaan satelliitista. Pääkellojärjestelmät sisältävät aina muistin – akkujen tarve on historiaa.

Virastoissa ja esimerkiksi oppilaitoksissa viisarikellot ulkona ja sisällä muodostavat kelloverkon, johon voidaan liittää myös digitaalisia kelloja.

Toiveidesi mukaan räätälöidyt ratkaisut

Viisarikellon koko, muoto ja muut rakenneratkaisut toteutetaan toiveidesi mukaisesti, tarvittaessa myös hyvin yksilöllisesti. Valmis- ja hyllyratkaisuihin ei tarvitse tyytyä.

Kellot ovat yksi-, kaksi-, kolme- tai nelipuoleisia. Usein ne yhdistetään lämpömittariin ja/tai valomainokseen, josta käy selville palveluntarjoajan nimi.

Pystymme toteuttamaan myös viisarikellon näköisversion LED:ien avulla fyysisten viisareiden sijaan. Tätä voisi kutsua digitaaliseksi viisarikelloksi. Viisarikello saadaan myös pyörimään.

Parhaimmillaan viisarikello on maamerkki tai jopa romanttinen ylisukupolvinen treffipaikka, kuten Stockmannin kuulut pyörivät kellot.

Tässä on Tampereen Stockmannille valmistamamme pyörivä kello.

Kellot tärkeänä osana katukuvaa

Viisarikellot ovat kautta maailman tärkeä osa katukuvaa, ja ne sopivat myös arvorakennuksiin. Viisarikellot ovat hyvin pitkäikäisiä ja voivat toimia jopa vuosikymmeniä ilman huoltoa.

Toimitamme varaosia kaikkiin sähköisiin kelloihin, ja tarvittaessa restauroimme ne mielellämme – mukaan lukien hyvin vanhat kellot.

Tällä valurautaisella rautatiekellolla on ikää yli sata vuotta. Sen sisällä on aikanaan palanut elävä tuli, joka on korvattu LED-ratkaisulla ja vanha mekaaninen koneisto on korvattu sähköisellä koneistolla.

Kuvagalleria

Katso tästä lisää kuvia erilaisista viisarikelloistamme!

Klikkaa kuvaa saadaksesi sen suuremmaksi.

Kaiken kokoiset teksti- eli matriisinäytöt

Tuotamme teksti- eli matriisinäyttöjä useassa koossa sisälle ja ulos. Tekstin syöttö tapahtuu tietokoneelta kaapelin välityksellä. Taulut voidaan kytkeä myös LAN-/WLAN-verkkoon. Ohjausohjelma on hyvin käyttäjäystävällinen, ja sitä pystyy käyttämään intuitiivisesti ilman käyttöohjetta. Sisällön tuottaminen on siis hyvin nopeaa, helppoa ja miellyttävää.

Laitteemme ovat myös varmatoimisia. Vanhimmat taulumme ovat toimineet ilman huoltoja vaativissa olosuhteissa ulkona jo vuodesta 2003 asti. Matriisinäyttö voi näyttää tekstin lisäksi esimerkiksi kellonaikaa sekä lämpötilaa, ja nämä voidaan yhdistää osaksi valomainosta. Pystymme toteuttamaan myös aidosti pyöreän tai kaarevan tekstinäytön.

Kuvagalleria

Katso tästä lisää kuvia tekstinäytöistämme.

Klikkaa kuvaa saadaksesi sen suuremmaksi.

Muita jännittäviä tuotteita

Esimerkkejä muista tuotteistamme ja aiemmista asiakkaistamme:

Ota yhteyttä rohkeasti, vaikka juuri sinun tarvitsemaasi tuotetta ei olisi listattuna!

Tutustu tuotteisiin tarkemmin niiden omilla sivuillansa alla olevien linkkien kautta. Sieltä löytyy runsaasti esimerkkejä tuotteistamme.

Kuvagalleria

Katso tästä lisää kuvia erilaisista tuotteistamme – esim jalkapoljin, joka vuoronumerotulostimeen liitettynä takaa hygienian.

Klikkaa kuvaa saadaksesi sen suuremmaksi.

Viisarikelloja, lämpömittareita ja matriiseja sekä sovelluksia - tilaa informaatiotekniikan tuotteet Lempäälästä!

Viisarikelloja, lämpömittareita ja matriiseja sekä sovelluksia - tilaa informaatiotekniikan tuotteet Lempäälästä!